Genk neemt afscheid van Matoukou en Casteels

Ruben Philippe
| 113 reacties
Genk neemt afscheid van Matoukou en Casteels
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Landskampioen Genk zegt de komende dagen vaarwel tegen verdediger Eric Matoukou en doelman Koen Casteels. Beide spelers trekken respectievelijk naar Oekraïne en Duitsland. Thibaut Courtois is tot nader order nog steeds eigendom van de Limburgers.

KRC Genk kondigde vandaag via haar officiële website het vertrek van Matoukou en Casteels aan. Matoukou schermde al een tijdje met interesse vanuit het buitenland en zal uiteindelijk naar een Oekraïense club verhuizen. Het eerste bod van de Oekraïners werd in eerste instantie nog geweigerd, maar de nieuwe aanbieding kon het clubbestuur van Genk wel overtuigen.

Casteels zal zijn geluk vanaf nu gaan opzoeken in Duitsland. De talentvolle doelman verlaat Genk voor Hoffenheim. Eerder dreigde de doelwachter nog met de wet van '78.

Over Courtois is nog steeds niets bekend. De doelman staat nadrukkelijk in de belangstelling van Chelsea, maar beide clubs kwamen er nog steeds niet uit. Verwacht wordt dat de overgang binnen enkele dagen definitief zal plaatsvinden.

Inkomende transfers zijn er bij de landskampioen momenteel nog niet te bespeuren. Bovendien gaat vanaf vandaag een transferstop in bij de Limburgers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties