Peeters: "Moeilijk te voorspellen wat dit seizoen brengt"

Fabian Morren
| 3 reacties
Peeters: "Moeilijk te voorspellen wat dit seizoen brengt"
Foto: © SC

Bob Peeters gaat zijn tweede seizoen is als trainer van Cercle Brugge. De 37-jarige coach kreeg bij groen-zwart carte blanche en wil dat vertrouwen niet beschamen.

"We mogen tevreden terugblikken, al was er ontgoocheling dat we niet voorbij Westerlo in de bekerfinale geraakten. Wat dit seizoen brengt, is moeilijk te voorspellen”, aldus Bob Peeters.

"Ik probeer aanvallend te spelen, met veel druk naar voren. Dat leverde vorig seizoen veel kansen op, maar we konden ze niet altijd afmaken. Dat zal nu anders moeten."

Peeters kan rekenen op enkele versterkingen. "Met Kevin Janssens, Rudy en Balde hebben we ons aanvallend compartiment versterkt. Als Iachtchouk weer honderd procent fit is en Balde terug van het WK -20 moeten we voldoende gewapend zijn."

"Misschien dat er in het middenveld nog iemand mag bijkomen, want Serebrennikov en Boi zijn vertrokken. Voor de rest hebben we een degelijk elftal. Als we er allemaal honderd procent voor gaan, kunnen we ver geraken. Maar we mogen niet te veel blessures hebben. Dan wordt het zwaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties