Juve en Bayern maken ruzie

Manuel Gonzalez
| 25 reacties
Juve en Bayern maken ruzie
Foto: © SC

Juventus kaapte Vidal de afgelopen week net voor de neus van Bayern München weg. De Duitsers halen uit naar de speler en Juventus.

Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge van Bayern zei dat Vidal zich niet aan zijn woord heeft gehouden. De Italiaanse club reageerde meteen: "Juventus heeft via de correcte kanalen geopereerd", zegt algemeen directeur Marotta.

"Dat is inclusief een akkoord met de club, Bayer Leverkusen, en de speler. Klaarblijkelijk heeft Rummenigge zich op minder conventionele kanalen gebaseerd", vervolgt Marotta.

"Het spijt me zeer voor hem en Bayern. Ze hebben een goede kans gemist, zowel op de transfermarkt als in de communicatie. Stilte was beter op zijn plaats geweest."

Rummenigge antwoordde met: "Ik vind het niet jammer dat Vidal niet gekomen is. Ik heb dat soort spelers liever niet bij Bayern München. Als de speler zich aan zijn woord gehouden had en hetzelfde karakter zou tonen als Manuel Neuer en Jérome Boateng, als hij een man van normen en waarden was, dan was hij nu speler van Bayern geweest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties