Perisic klaar voor start Bundesliga

Melissa Maes
| 16 reacties
Perisic klaar voor start Bundesliga
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ivan Perisic moet bij Borussia Dortmund de Turkse ster Nuri Sahin doen vergeten. Met een transfersom van ruim vijf miljoen euro is de ex-Club Brugge-speler een van de duurste aankopen bij de Duitse landskampioen.

“Die transferprijs zorgt niet voor extra druk. Ik ken mijn kwaliteiten en weet dat ik hier mijn kans zal krijgen. Dortmund volgt mij al sinds ik bij Roeselare voetbalde, maar toen wilden ze me nog uitlenen aan een andere club”, vertelt Ivan Perisic aan Het Nieuwsblad.

“Daarom tekende ik eerst bij Club Brugge, maar nu ben ik er klaar voor. Vorig seizoen heb ik veel wedstrijden van Borussia gezien en ik was telkens onder de indruk van de spelkwaliteit en de mentaliteit. Borussia heeft een ploeg met veel spelers rond de 22, 23 jaar en net daarom wilde ik ook deel uitmaken van dit team.”

“Dortmund ligt niet ver van België en we spelen vaak op zaterdag. Als Club Brugge op zondag voetbalt, zal ik vaak gaan kijken. Ik heb nog goeie relaties met de Franstalige spelers en bovendien woon ik voorlopig alleen in Duitsland. Mijn vriendin studeert nog in Kroatië.”

Borussia Dortmund start vrijdagavond aan het nieuwe Duitse seizoen. De tegenstander is Hamburg.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties