Reactie Tözser: "Iedereen is 120% gemotiveerd tegen ons"

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
Tözser: "Iedereen is 120% gemotiveerd tegen ons"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk gaf in de slotfase nog een 2-1 voorsprong uit handen tegen Zulte Waregem. We spraken dan ook met een teleurgestelde Daniël Tözser na de partij.

Robby Morren vanuit Genk

"Het was een wedstrijd die beide teams wilden winnen en Zulte Waregem speelde goed. Ik heb wel het gevoel dat wij 2 punten verloren want we geven in de slotfase nog een doelpunt weg. Die tegengoal mag nooit vallen en daaroom overheerst toch wel de ontgoocheling."

Tözser was ook kritisch voor zichzelf. Hij kreeg in de eerste helft een prima kans maar kopte naast. Terwijl hij  in de perzaal naar zijn eigen misser keek, klopte hij op zijn bil. "Hier is geen excuus voor, ik had moeten scoren. Ik was dan ook kwaad op mezelf", vertelde hij.

Lof voor Zulte Waregem
Tözser was aangenaam verrast door het voetbal dat Zulte Waregem op de mat legde. "Normaal moeten wij die wedstrijd winnen, wij hebben hogere ambities maar Zulte Waregem zou misschien wel eens de verrassing van de competitie kunnen worden."

Scheidsrechter
Over de scheidsrechter was de middenvelder van Genk minder lovend. "Hij had niet zijn beste match. Hij heeft zijn aandeel in de wedstrijd gehad, die gele kaart voor Jelle Vossen bijvoorbeeld: Jelle raakte die man niet eens."

Tözser weet dat Genk een moeilijk seizoen zal krijgen want elke tegenstander zal met het mes tussen de tanden spelen tegen de landskampioen. "Iedereen speelt nu tegen ons als de landskampioen en iedereen is nu 120% gemotiveerd tegen ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties