Fabregas bedankt Arsenal-supporters

Melissa Maes
| 11 reacties
Fabregas bedankt Arsenal-supporters
Foto: © SC

Cesc Fabregas heeft zich maandag tijdens zijn presentatie in Barcelona nog eens gericht naar de fans van Arsenal. “In de loop der jaren een goede band opgebouwd met de supporters.”

Cesc Fabregas is maandag voorgesteld als speler van Barcelona. Na acht jaar moet de Spanjaard wel afscheid nemen van de Arsenal-fans. “Ik kan alleen maar woorden van dank spreken, ik zal nooit vergeten wat ze voor me betekend hebben.”

De afgelopen weken kon Fabregas niets kwijt over de transfer naar Barça. “Ik heb nu wel tijd om er over te praten en weet zeker dat ik speciaal daarvoor nog eens een interview zal doen. Sorry dat ik de laatste tweeënhalve maanden niets heb kunnen zeggen. Arsenal stond me niet toe met iemand te praten, dus zelfs als ik het had gewild, had het niet gekund.”

“Dat stelt me teleur, want ik heb in de loop der jaren een goede band opgebouwd met de supporters. Het heeft tijd gekost om zover te komen en ik ben teleurgesteld dat ik er nu een aantal kan verliezen. Ik gaf alles voor Arsenal en ik denk dat ze dat ook wel weten, maar dit was voor mij het juiste moment om hier weer terug te komen.”

Fabregas bedankt de fans ook nog eens via zijn Twitter: “Aan alle Gunners: hartelijk bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun tijdens de laatste acht jaren. Ik wil enkel zeggen dat ik jullie altijd in mijn hart draag”.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties