Tshimanga: "Ik wil graag naar Genk"

Jarryd Naegels
| 199 reacties
Tshimanga: "Ik wil graag naar Genk"
Foto: © SC

Racing Genk wil Derick Tshimanga toevoegen aan haar kern. De linksachter wil Lokeren verlaten, maar de vraagprijs van de Waaslanders ligt voorlopig te hoog. "Lokeren behandelt zijn spelers als vee", briest zijn manager Luc Mangala.

"De kans om naar Genk te kunnen verhuizen, mag ik niet laten liggen", weet Tshimanga in de kranten. "Het zou immers een mooie stap vooruit zijn. Genk speelt Europees. Misschien kan ik er zelfs Champions League spelen."

Voorlopig wil Genk echter niet meer geven dan anderhalf miljoen euro terwijl Lokeren er drie vraagt. "Ik kan daar niets aan doen", weet de linksback. Zijn manager is woedend op de houding van Lokeren. "We staan met de rug tegen de muur."

"Lokeren vraagt drie tot vier miljoen euro voor Derick. Genk wil zoveel niet betalen. Lokeren behandelt de spelers als vee."

"De club wil dat hij het seizoen uitdoet op Daknam. Nadien wordt hij verkocht als een koe", reageert Mangala woedend. "Ik wil mezelf verbeteren, hopelijk komt het in orde", besluit Tshimanga.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties