Wenger: "Werken hard aan de transfer van Hazard"

Wenger: "Werken hard aan de transfer van Hazard"
Foto: © SC

Nu Samir Nasri de deur achter zich heeft dichtgetrokken bij Arsenal kan een andere misschien opgengaan voor Eden Hazard. Arsène Wenger zegt in ieder geval hard te werken aan een transfer van onze landgenoot.

Na Cesc Fabregas is Nasri de tweede sterspeler die het Emirates Stadium verlaat om zijn geluk elders te zoeken. Arsenal-manager Arsène Wenger beseft dat hij heel wat kwaliteit kwijt raakte. "We zijn twee grote spelers kwijt, dat is de trieste kant van het verhaal. Maar op een gegeven moment is het klaar, we moeten ons nu op de toekomst richten."

Die toekomst zou wel eens voor een deel in de handen kunnen gelegd worden van Eden Hazard. De speler van Lille wordt al weken in verband gebracht met een transfer naar Arsenal. "We zullen zien wat we kunnen doen, we werken er hard aan", aldus Wenger. "Maar we hebben ook al enkele grote spelers gehaald. Oxlade-Chamberlain (Alex, red.) zal een grote voetballer worden en Gervinho wordt ook een belangrijke speler voor de club. Maar natuurlijk willen we meer. Met name op het middenveld komen we spelers te kort, daar willen wij ons dan ook versterken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties