Dolgelukkige Genk-spelers: "We hadden geen stress"

Jarryd Naegels
| 19 reacties
Dolgelukkige Genk-spelers: "We hadden geen stress"
Foto: © SC

Racing Genk had een strafschoppenreeks nodig om zich te plaatsen voor de Champions League. De Limburgers wonnen daarin met 4-1. "Sorry voor die extra spanning", grapte David Hubert.

"Dit is een fantastische avond en een geweldig gevoel." Zowat elke speler van de Belgische landskampioen had hetzelfde gevoel. "Al die druk valt nu van onze schouders", weet Hubert.

"Iedereen is zeer vermoeid. Die verlengingen waren er te veel aan", zegt de middenvelder in de kranten. "We hebben een schitterende wedstrijd gespeeld. Deze kwalificatie is terecht."

"Op deze manier doorgaan maakt het eens zo mooi. Sorry voor de spanning", besloot Hubert. Linksachter Daniel Pudil trapte de beslissende strafschop binnen. "Het was lang geleden dat ik er nog één had gegeven. Ik voelde me fris en wou dus trappen."

Wie de tegenstanders worden van Genk op het kampioenenbal, maakt Pudil niet veel uit. "Met Sparta Praag speelde ik al eens in de Champions League tegen onder andere Arsenal. Dat was een leuke ervaring. Wie we nu loten, maakt niet uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties