De Sutter: "We hebben nog iets recht te zetten tegen Club"

De Sutter: "We hebben nog iets recht te zetten tegen Club"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht kijkt zondag Club Brugge in de ogen. Beide ploegen wisselen goede met mindere periodes af. Tom De Sutter kan zich dan ook niet echt uitspreken over de waardeverhoudingen.

De spits wordt de laatste tijd door de supporters regelmatig op de korrel genomen en ook bij De Sutter zelf merk je dat hij dringend een goaltje nodig heeft. "Toch vind ik van mezelf dat ik elke wedstrijd sterker en sterker word. Ik heb een jaar bijna niet kunnen spelen door allerhande blessures, dan is het normaal dat je even moet zoeken naar je beste vorm. Ik doe er alles aan om terug op niveau te komen."

Club Brugge en Anderlecht, twee aartsrivalen, maar misschien ook wel dé twee titelpretendenten dit seizoen. "Ik zou niet kunnen zeggen wie op dit moment de sterkste is. Ik heb veel goede dingen gehoord, maar heb Club nog niet echt gevolgd. Ja, ook wij zijn nog wisselvallig, maar we moeten veel nieuwe spelers inpassen. Dat doe je niet op één-twee-drie."

Allebei de ploegen hebben een Europese midweekmatch in de benen. "Dat mag geen rol spelen. We zijn allemaal profs. Ja, wij zijn vandaag diep moeten gaan en zij hebben het blijkbaar iets makkelijker gehad. Maar we hebben genoeg recuperatietijd gehad."

"Verleden seizoen verloren we daar nog met 3-0 en hadden we weinig in de pap te brokkelen. Dat steekt toch nog altijd een beetje bij ons. We hebben nog iets recht te zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties