Kouyaté: "Goede zaak dat Refaelov er niet bij is"

Kouyaté: "Goede zaak dat Refaelov er niet bij is"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cheikhou Kouyaté keek deze week al uit naar de verplaatsing naar Brugge. De eerste echte topper van het seizoen werd wat overschaduwd door de Europese week, maar toch zijn de Anderlecht-spelers gebrand op een revanche.

"Brugge is een titelkandidaat, zoveel is zeker", aldus Kouyaté. "Mentaal zullen we klaar zijn. Volgens mij is het wel een goede zaak dat Refaelov er niet bij is. Hij is toch echt een meerwaarde. Maar het blijft natuurlijk Club Brugge en die zijn altijd gemotiveerd voor een wedstrijd tegen Anderlecht."

Kouyaté vergeet gemakkelijkheidshalve even de wedstrijd op Brugge van vorig seizoen. Hij denkt liever terug aan die van twee jaar geleden. "Dat is toch een mooie herinnering. Alle fans riepen me toen toe dat we kampioen op Brugge moesten worden en dan doen we dat ook nog. Dat was de mooiste dag van mijn carrière."

Matchen voor echte mannen
"Beide ploegen zijn nog wat op zoek naar de beste vorm. Ik hoop dat zij nog een tijdje moeten zoeken", grapte de centrale verdediger. "Matchen tegen Club Brugge zijn matchen voor echte mannen. Het gaat er nooit kalm aan toe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties