Antwerp-spelers: "Fans moeten geduld hebben"

Jarryd Naegels
Antwerp-spelers: "Fans moeten geduld hebben"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp is met een drie op negen niet al te best aan het seizoen begonnen. "Dat is inderdaad niet bijster veel", geeft Christof Meyers toe. Karel De Smet vraagt om geduld.

Zowel Meyers als De Smet weten dat de supporters van The Great Old niet blij zijn met drie punten uit evenveel wedstrijden. "Het gemor zal al beginnen bij de supporters, want zij koesteren veel hoop", weet Meyers in Het Nieuwsblad.

"De lat mag hoger liggen dit seizoen", zegt De Smet. "Er zijn namelijk heel wat nieuwelingen dit jaar. Ik heb er dan ook begrip voor dat een deel van de aanhang mort. Overwinningen komen echter niet op bestelling."

"We beginnen nu pas een ploeg te bouwen", aldus De Smet. "Ik vraag de supporters dan ook nog even om geduld. We beseffen zelf ook dat de resultaten beter moeten. We moeten nog beter op elkaar ingespeeld geraken."

"Ik vrees ook dat die nul op zes een weerslag zal hebben op de publieke belangstelling voor de thuismatch tegen Sint-Niklaas. In Antwerpen gaat dat heel snel van het ene uiterste naar het andere", besluit Meyers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties