Del Bosque: "Torres moet beter presteren bij Chelsea"

Melissa Maes
| 14 reacties
Del Bosque: "Torres moet beter presteren bij Chelsea"
Foto: © SC

Fernando Torres moet beter beginnen spelen bij Chelsea als hij voor de Spaanse nationale ploeg wil blijven uitkomen. “De selectie gaat op basis van de prestaties bij de club.”

Vicente del Bosque laat Fernando Torres verstaan dat hij beter moet presteren bij Chelsea als hij in de selectie wil blijven van Spanje. “Torres is een belangrijke speler. Maar de selectie van de spelers voor de nationale ploeg gaat op basis van de prestaties bij de club. En niet andersom.”

Een van de concurrenten van El Niño, Alvaro Negredo, greep tegen Liechtenstein zijn kans door tweemaal te scoren. De aanvaller van Sevilla scoorde tot nu toe vijf keer in zeven interlands, maar spreekt geen slecht woord over Torres.

“Hij kwam naar de kleedkamer en feliciteerde me. Hij was niet vervelend of iets dergelijks, het was juist een groot gebaar om mij te feliciteren met mijn doelpunten. Het is niet fijn om af te reizen met de nationale ploeg en geen enkele minuut te spelen. Maar Torres blijft een fantastische collega en een van de leiders in onze spelersgroep.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties