Emotionele terugkeer voor Ballack

Fabian Morren
| 3 reacties
Emotionele terugkeer voor Ballack
Foto: © SC

In de groep van Racing Genk staat er ook nog een andere wedstrijd op het programma: Chelsea krijgt het bezoek van Bayer Leverkusen. Voor één iemand wordt het een zeer speciale wedstrijd.

Michael Ballack speelde jarenlang bij Chelsea en keert nu dus terug naar Stamford Bridge. "Mijn terugkeer zal heel emotioneel voor me zijn", zegt de Duitse middenvelder. "Toen we in de groep van Chelsea geloot werden, kon mijn geluk niet op."

Zal er vanavond niet zijn: Romelu Lukaku. De aanvaller werd niet geselecteerd voor de Champions League en moet dus vanuit de tribune toekijken. Chelsea wacht al jaren op die zo felbegeerde eindzege in de CL. Misschien lukt het dit seizoen met André Villas-Boas als coach. Hij leidde Porto vorig seizoen naar de titel in de Europa League.

Leverkusen werd vorig seizoen vice-kampioen in de Bundesliga. Ook dit seizoen laat het een behoorlijke indruk in de eerste wedstrijden. Afwachten uiteraard of de Duitse club het Chelsea moeilijk kan maken in Londen.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Chelsea is favoriet. Een gokje op Leverkusen daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
 

Steekt Chelsea de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 213,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Leverkusen wint u 1050 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties