Groep A: Manchester City zet scheve situatie recht

Melissa Maes
| 12 reacties

Een gelijkspel voor Manchester City tegen Napoli, meer zat er niet in dit duel. Bayern München was heer en meester op het veld van Villarreal.

Manchester City – Napoli
Vincent Kompany
ontving met Manchester City Napoli. De eerste helft verliep scoreloos. Ook in de tweede periode was het lange tijd wachten op een doelpunt.

Ruim twintig minuten voor tijd slikte Manchester City dan toch een goal van Cavani. De Engelse club was niet van zijn melk en zette vijf minuten later de scheve situatie recht via Kolarov. Verder dan een gelijkspel kwam dit duel niet.

Villarreal – Bayern München
Daniel Van Buyten
werd bij Bayern München al snel gewisseld door Rafinha. Wat nog sneller ging was de achterstand van Villarreal. Kroos bracht de Duitse topclub al na zeven minuten op voorsprong.

De Spaanse club zocht naar oplossingen, maar vond die niet. Via Rafinha werd het een kwartier voor tijd zowaar 0-2 en meteen ook de eindstand.