Monsterzege voor Barcelona: 8-0

Melissa Maes
| 66 reacties

Barcelona toonde zich van zijn sterkste kant tegen Osasuna. Liefst achter keren vonden de mannen van Barça de weg naar het doel.

Na eerst een kansje voor Osasuna was het tijd voor Barcelona om wat spektakelvoetbal naar boven te brengen. Na vijf minuten opende Messi de score. Kort daarna scoorde Fabregas de 2-0 na een knappe pass van de Argentijnse stervoetballer.

In de eerste helft pikte ook Villa zijn doelpuntje mee. Voor de Barros Roversio werd het een pijnlijke avond toen hij de bal in zijn eigen doel werkte. Vlak voor rust was er opnieuw Messi die de 5-0 op het scorebord zette.

Het zesde doelpunt kwam na de rust op naam van Xavi te staan. Villa en Messi hadden er zin in en maakten elk nog een doelpunt. Barcelona – Osasuna: 8-0.