Lambrecht: "Wij konden Perbet niet gebruiken"

Lambrecht: "Wij konden Perbet niet gebruiken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren kent momenteel geen al te sterke seizoenstart. Met 5 op 21 kan er niet direct gesproken worden over een positief bilan. Vooral voorin wringt het schoentje en dat terwijl de overbodige Jérémy Perbet bij Bergen het mooie weer maakt.

Perbet is momenteel topschutter met acht goals uit zeven wedstrijden. Voorzitter Roger Lambrecht spreekt echter niet over een gemiste kans. "Niks aan te doen, hè", zegt Lambrecht in Het Nieuwsblad. "Perbet was bij ons geblesseerd toen het begon te lopen. En wat doet een trainer als hij wint? Zijn ploeg vertrouwen geven. Wanneer Perbet weer fit verklaard werd, waren de plaatsen bij ons bezet. Hij heeft misschien weinig kansen gehad, maar je kan toch moeilijk zeggen dat we een slechte trainer hebben, hè?"

"Perbet paste gewoon niet in het systeem van Peter Maes en Willy Reynders. Ze konden hem niet gebruiken. Dat is een samenloop van omstandigheden. We hebben hem verkocht voor 300.000 euro. Nu is hij meer waard. Waarom zou ik daarmee inzitten? Dat kan gebeuren. Wij hebben Hamdi Harbaoui, geef die jongen nog wat tijd

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties