Cercle in januari rond de tafel met Rudy

Jelle Vereecke
| 16 reacties
Cercle in januari rond de tafel met Rudy
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

De Angolese Portugees Rudy is een van de smaakmakers van het seizoensbegin. Het gevaar zit er echter in dat Cercle Brugge de 22-jarige aanvaller snel weer kwijt is. "Een eenjarige overeenkomst bleek de enige mogelijke optie."

"Een contract is het resultaat van besprekingen waarbij in dit geval drie partijen - Cercle, de speler en zijn manager - met meestal niet gelijklopende belangen akkoord moeten gaan", vertelt Yvan Vandamme, managing director van Cercle Brugge, in S/VM.

"De nu getekende overeenkomst bleek de enige mogelijke waarbij die drie partijen op dat ogenblik een consensus konden bereiken over alle aspecten: contractduur, financiële en andere voorwaarden."

"Rudy's marktwaarde zal nog stijgen als hij zich verder ontwikkelt en ook volgend seizoen bevestigt", weet Vandamme. "Hij moet nog bewijzen dat hij gedurende een langere periode op hoog niveau kan spelen. Maar het staat al vast dat Cercle, speler en manager in januari rond de tafel gaan zitten met de bedoeling tot een nieuwe overeenkomst te komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties