Interview Goor: "Men mag hier blij zijn dat ik nog steeds de drive heb"

Goor: "Men mag hier blij zijn dat ik nog steeds de drive heb"
Foto: © SC

Bart Goor kreeg woensdag nog eens een kans bij Beerschot in het bekerduel tegen Moeskroen Peruwelz. De routinier behoort echter niet meer tot de plannen van trainer Jacky Mathijssen en dat stoort hem.

Goor is bijna heel zijn leven basisspeler geweest. Nu, in de late herfst van zijn carrière, krijgt hij in de competitie niet eens meer een plaatsje in de 18-koppige wedstrijdkern. En dat doet pijn. "Ja, het zit redelijk diep. Er zijn bepaalde factoren waardoor ik niet meer speel. Welke? Daar wil ik niet over uitweiden. Wat ik wel wil zeggen, is dat ik nog steeds ambitie heb."

De ex-speler van Genk, Anderlecht, Hertha Berlijn en Feyenoord haalde het maximum uit zijn carrière, maar wil graag ook met een positieve noot afsluiten. En daar wil de 38-jarige Goor voor vechten. "Men mag hier blij zijn dat ik nog steeds die drive heb."

"Ik loop hier niet rond met een lang gezicht of loop de kantjes eraf op training. Ik zet me nog steeds voor de volle 100% in. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik met deze situatie geconfronteerd word en ik moet zeggen: het is niet leuk. Het is een zeer moeilijk noot om kraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties