Groep C: Man United verslikt zich in Basel

Fabian Morren
| 10 reacties

Manchester United, verliezend finalist vorig seizoen, wacht nog steeds op zijn eerste zege in groep C. De Mancunians speelden thuis gelijk tegen FC Basel.

Manchester United - FC Basel 3-3

Basel was niet van plan om zich in te graven op Old Trafford, maar keek na een kwartier al tegen een dubbele achterstand aan. Welbeck profiteerde twee keer van een zwakke Zwitserse defensie.

Ook na rust kozen de bezoekers resoluut voor de aanval. Fabian Frei lukte de aansluitingstreffer en wat later leverde hij de assist voor Alexander Frei, die er 2-2 van maakte. Wat later zorgde diezelfde Alexander Frei vanaf de stip voor de 2-3. Op aangeven van Nani kon Young in de laatste minuut een blamage vermijden.

Otelul Galati - Benfica 0-1

Benfica, met Axel Witsel in de basis, staat samen met Basel aan de leiding. De Portugezen wonnen met het kleinste verschil bij het Roemeense Otelul Galati. Cesar maakte kort voor rust het enige doelpunt van de wedstrijd.