Groep E: Mata met Chelsea naar ex-club Valencia

Melissa Maes
| 2 reacties
Groep E: Mata met Chelsea naar ex-club Valencia
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Groep E van de Champions League zal het woensdagavond spetteren. Zowel Racing Genk als Leverkusen geloven in hun kansen op een overwinning. Tussen Chelsea en Valencia zal er ook bikkelhard worden gestreden voor de eerste plaats.

Racing Genk staat in Groep E derde met één puntje. Kan de Belgische landskampioen ook iets forceren tegen de Champions League-tegenstander van deze avond? Leverkusen zal zich zeker niet zomaar gewonnen geven, want de Duitse club heeft de eerste punten dringend nodig.

Er staat ook nog het duel tussen Valencia en Chelsea op het programma. De Engelse club staat voorlopig alleen aan de leiding, Valencia heeft net zoals Racing Genk een puntje. Voor Juan Mata wordt het een korte terugkeer. Nu speelt hij bij Chelsea, vorig seizoen nog bij Valencia.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Leverkusen en Chelsea zijn favoriet. Een gokje op Racing Genk of Valencia daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Leverkusen de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 199,50 euro bij een gok van 150 euro, Chelsea levert u 367,50 euro op. Bij winst van Racing Genk wint u 1275 euro en bij een zege van Valencia krijgt u 420 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties