Groep F: Maakt Perisic ook tegen Marseille verschil

Groep F: Maakt Perisic ook tegen Marseille verschil
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olympique Marseille en Borussia Dortmund ontmoeten elkaar voor de eerste keer. Arsenal gaat op zoek naar een referentiewedstrijd om de negatieve spiraal te doorbreken.

Marseille heeft zeven keer verloren in zijn laatste vijftien wedstrijden in de Champions League. Het team van Didier Deschamps won wel zijn openingswedstrijd met 1-0 tegen Olympiakos. Dortmund had in zijn eerste wedstrijd een late treffer nodig van ex-Club Brugge-speler Ivan Perisic om een 1-1 uit de brand te slepen tegen Arsenal.

Arsenal zit in een mindere periode in de competitie en zoekt naar vertrouwen in de Champions League. Tegen Olympiakos wil de ploeg van de geblesseerde Thomas Vermaelen de negatieve spiraal doorbreken.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Arsenal en Marseille zijn favoriet. Een gokje op Olympiakos of Dortmund daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Arsenal de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 206.5 euro bij een gok van 150 euro, Marseille levert u 382.5 euro op. Bij winst van Olympiakos wint u 1162.5 euro en bij een zege van Dortmund krijgt u 405 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties