Vanden Stock: "Het voetbalplezier is terug"

Vanden Stock: "Het voetbalplezier is terug"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voorzitter Roger Vanden Stock vertrok samen met zijn paars-witte delegatie dinsdag naar Rusland. Ook hij weet echter dat Anderlecht serieus uit de hoek zal moeten komen om iets te rapen tegen Lokomotiv Moskou.

"Als ik een favoriet moet noemen in onze groep is het wel Lokomotiv Moskou", knikte Vanden Stock. "Het Russische voetbal heeft de laatste jaren een hele stap vooruit gezet, zowel financieel als sportief. Als je ziet dat deze ploeg al tien matchen niet meer verloren heeft, kan je niet anders dan zeggen dat ze favoriet zijn."

Anderlecht nam op de eerste speeldag vrij makkelijk afstand van AEK Athene. Een ploeg die niet echt indruk wist te maken in het Constant Vanden Stock-stadion. "Toch was het geen slechte ploeg. Sturm Graz is een ploeg die in een negatieve spiraal zit. Lokomotiv is duidelijk de sterkste tegenstander."

Toch moet Anderlecht geen schrik hebben, want tegenover vorig seizoen zit het sportief in de lift en het kan enkel nog beter worden volgens de voorzitter. "We hebben de laatste weken vooruitgang geboekt, zoals we gehoopt hadden. Er is weer voetbalplezier en het kan nog mooier worden als alle geblesseerden terug zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties