Reactie Brüls: "Gent heeft me niet zomaar overgenomen"

Melissa Maes
| 15 reacties
Brüls: "Gent heeft me niet zomaar overgenomen"
Foto: © SC

Christian Brüls stond zaterdagavond voor het eerst in de basis van AA Gent tijdens een competitiematch. Met knap voorzetwerk schitterde onze Duitstalige landgenoot opnieuw. AA Gent maakte OHL af met 6-1.

In de eerste helft had AA Gent een strafschop moeten krijgen, maar scheidsrechter Claude Bourdouxhe wees niet naar de stip. “Die eerste fout was zeker een penalty, de tegenstander keek niet naar de bal. Bij die tweede fase liet ik me licht vallen, maar als de ref de eerste fout niet floot, moest hij zeker die hebben gefloten”, lacht Christian Brüls na de match.

“Ik had veel foute passes, maar ik had zeker geen last van het warme weer. Het veld daarentegen was niet zo makkelijk te bespelen. Het gras was te lang en hier en daar lag het te nat. Het was soms ook moeilijk voetballen omdat OHL met zes, zeven man stond te verdedigen.”

En was Brüls tevreden met zijn eerste basisplaats in de competitie? “AA Gent heeft me niet overgenomen van Westerlo om me op de bank te zetten. Ondanks de grote kern wil ik zeker veel spelen. Trond Sollied heeft een mooie keuze.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties