PSV wil clubheld Van Bommel terughalen

Magg Brown .
| 10 reacties
PSV wil clubheld Van Bommel terughalen
Foto: © SC

Mark van Bommel beschikt over een aflopend contract bij AC Milan en kan afbouwen bij de club waar hij furore maakte: PSV.

Van Bommel gaf onlangs te kennen zijn loopbaan te willen afsluiten bij PSV en de liefde blijkt wederzijds. PSV-directeur voetbalzaken Michel Brands laat aan VI weten dat zijn club een speler als Van Bommel goed kan gebruiken en heeft dan ook interesse om de routinier te benaderen.

De Oranje-international heeft in Milaan een aflopend contract en kan in de zomer transfervrij vertrekken. Van enig contact tussen PSV en de 34-jarige middenvelder is vooralsnog geen sprake. Tussen 1995 en 2000 speelde de Nederlander al voor de topclub. Hij groeide uit tot een clubheld en speelde destijds 169 wedstrijden.

“Omdat een club pas zes maanden voor het aflopen van een contract met een speler mag praten hebben we Mark nog geen aanbieding gedaan”, legt Brands uit. “Het is in onze ogen niet nodig om dat meteen per 1 januari te doen, want we weten hoe het zit. Mark wil graag, wij willen graag.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties