Bayern-bonzen steunen geblesseerde Robben

Jim Bogaert
| 2 reacties
Bayern-bonzen steunen geblesseerde Robben
Foto: © SC

Arjen Robben is voor de verandering nog eens geblesseerd. Een schaambeenblessure blijft hem achtervolgen. Maar Bayern zonder Robben speelde de laatste weken op een wolk. Heeft Der Rekordmeister zijn Nederlander nog wel nodig?

Robbens nut bij Bayern wordt dezer dagen openlijk in vraag gesteld in de Duitse media. Uli Hoeness voorzitter bij de Duitse club lacht er echter mee. “Wat een onzin”, stelt Hoeness in Kicker. “Dat zeggen mensen die er niets van kennen. Dit is voor mij de grap van het jaar”, steunt Hoeness zijn speler.

Ook vice-voorzitter Karl –Heinz Rummenigge backt zijn poulain in Der Vorstand. “Dat hij na zijn late invalbeurt tegen Manchester City onmiddellijk richting kleedkamers wandelde, is uit verband getrokken. Robben moet met rust gelaten worden. Hij is niet boos, enkel ontevreden met de gang van zaken.”

Robben moest maandag en dinsdag ook al verstek geven voor de trainingen met Oranje. "Het is iets om me zorgen over te maken, ik weet niet waar ik aan toe ben", zei Robben eerder deze week ten einde raad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties