Analyse (Te) veel geblesseerden bij RC Genk

Fabian Morren
| 76 reacties
(Te) veel geblesseerden bij RC Genk
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Genk blijft dit seizoen niet gespaard van blessureleed. Alleen al de voorbije dagen raakten drie spelers geblesseerd. Bovendien zijn de nieuwe aanwinsten zelf nog niet fit.

Voor de wedstrijd tegen Anderlecht vielen David Hubert en Marvin Ogunjimi geblesseerd uit. De opeenvolging van wedstrijden wordt niet altijd goed verteerd. Na een kwartier spelen tegen Anderlecht moest ook Jelle Vossen naar de kant. Eerder verloor Genk ook al Nadson tegen Leverkusen. De Genkse ziekenboeg is dus goed gevuld.

Tel daar nog bij de langdurige blessure van Kevin De Bruyne, die nog maar sinds enkele weken weer wedstrijdfit is en Torben Joneleit, die maandenlang aan de kant staat. Genk trok drie nieuwe verdedigers aan, maar… zij zijn ook niet fit.

Aanwinsten
Abel Masuero zat al tegen Leverkusen en Anderlecht op de bank, maar is nog niet fit genoeg. Anders had hij, en niet Tözser, in het hart van de defensie plaats kunnen nemen. Ook Mohamed Sarr is nog niet klaar voor de strijd. Leandro Grimi, de derde aanwinst, is – u raadt het al – niet fit.

De week met interlands komt niets te vroeg voor Mario Been en zijn door blessures geplaagde groep. De Nederlandse coach kruist nu al de vingers dat die interlands voor niet nog meer geblesseerden zorgen (onder meer De Bruyne en Barda).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties