Kevin Baert geeft aftrap op 'zijn' Bosuil

Dirk Pieters
| 21 reacties
Kevin Baert geeft aftrap op 'zijn' Bosuil
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond neemt Antwerp het op tegen KV Oostende. Voor ex-speler Kevin Baert had dit een hele speciale wedstrijd kunnen worden, maar de middenvelder is nog lange tijd out met een blessure.

Het zit Kevin Baert allemaal niet mee. De middenvelder valt van de ene zware blessure in de andere. Onze redactie sprak met de kleine middenvelder over de wedstrijd van zaterdag.

Hoe verloopt de revalidatie momenteel?

"Ik sta momenteel voor op schema, dus ik mag zeker niet klagen. Ik hoop er na Nieuwjaar helemaal te staan, maar dan hoop ik dat de pech eindelijk stopt. Het waren hele zware jaren en ik wil opnieuw plezier beleven op het veld.

Zaterdag mag je de aftrap geven op de Bosuil. Een leuk moment voor jou?

Ik was enorm tevreden toen ze vroegen of ik de aftrap wou geven. Natuurlijk doe ik dit met plezier. Antwerp blijft altijd mijn club en het zal een heel emotioneel moment worden.

Je kende mooie momenten op de Bosuil, maar wat was je hoogtepunt bij Antwerp?

Eigenlijk misschien heel raar, maar elke keer je het veld op liep gaf het een zalig gevoel. Voetballen voor zo'n supporters was mijn mooiste moment.

Wat verwacht je van de wedstrijd zaterdag en waar ga je zitten tijdens de wedstrijd?

Ik ga geen pronostiek invullen, maar ik hoop dat de supporters een mooie wedstrijd zien. Beide clubs staan goed in de rangschikking en een overwinning kan heel belangrijk zijn. Ik zal de wedstrijd volgen bij vrienden op de tribune van Antwerp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties