ManU censureert interview met Jones over schwalbe Adam

Jim Bogaert
| 6 reacties
ManU censureert interview met Jones over schwalbe Adam
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De duik van Charlie Adam in de topper op Liverpool (1-1) zat bepaalde ManU-spelers nog diep na de match. Uitlatingen van Phil Jones voor MUTV moesten zelfs gecensureerd worden.

De voormalige Blackburn-speler hield zich niet in met zijn kritiek over de schwalbe van Adam die uiteindelijk het openingsdoelpunt van Steven Gerrard inleidde. ManU besliste na het zien van het interview om stukken weg te laten omdat Jones’ opmerkingen te grof zouden zijn geweest. Iets wat de club ooit ook deed met een interview met Roy Keane. Die had toen zijn eigen teamgenoten te hard uitgescholden.

Adam zelf reageerde kalm op de kritieken. “Iedereen heeft een mening. Ik voelde iets. Moest ik niet gevallen zijn, was ik alleen door op doel, dus moet er wel contact geweest zijn. Ik ben niet het type speler die zich snel laat vallen. Nu was het gewoon fout. Daarom floot de scheidsrechter ook.”

Ferdinand, die de fout op Adam maakte, reageerde kort. “Er was minimaal contact, maar ik denk niet dat iemand van zijn kaliber zo snel gaat vallen. Nuja, dat is de manier waarop voetbal vandaag gespeeld wordt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties