STVV-preses ergert zich weer aan de arbitrage

Mathias Dumarey
| 32 reacties
STVV-preses ergert zich weer aan de arbitrage
Foto: © SC

Benoît Morenne (foto), voorzitter van eersteklasser en rode lantaarn Sint- Truiden VV, is ziedend over de arbitrage van zijn ploeg. In de partij tegen Beerschot AC werd de ploeg "slachtoffer" van enkele dubieuze arbitrale beslissingen.

Na de wedstrijd was Benoît Morenne - al dan niet terecht - boos om enkele beslissingen van Laurent Colemonts en zijn team bij de wedstrijd tussen Sint-Truiden VV en Beerschot AC. De partij eindigde op een 2-4-uitwinst voor de Antwerpenaren. Vooral om de eerste goal van de paarshemden was er veel te doen toen een speler van Sint-Truiden onterecht werd afgevlagd en Hernan Losada in de daaropvolgende score wel kon scoren voor de bezoekers.

"Ik heb het gevoel dat bij kantelmomenten de arbitrage systematisch tegen ons is. Is dat wel nog toevallig? Ik begin mij echt af te vragen of wij te veel zijn in eerste klasse", aldus Morenne in de kranten. Sint-Truiden trok al richting scheidsrechterscommissie met een compilatie van onterechte beoordelingen in het nadeel van de club. "Ze verzekerden ons dat het toeval was, maar zaterdag bleek toch weer dat we geflikt werden. De lotto win je toevallig, één keer, maar geen zeven keer op een rij", brieste de STVV-preses.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties