Interview Tözser: "Wij moeten nu spelen zoals Anderlecht"

Robby Morren
Robby Morren
| 37 reacties
Tözser: "Wij moeten nu spelen zoals Anderlecht"
Foto: © SC

Daniel Tözser is één van de absolute sterkhouders bij Racing Genk. Hij beseft dat Genk in een moeilijke periode zit maar wil alles in het juiste perspectief plaatsen. Zelf zegt hij aan onze redactie open te staan voor een transfer na dit seizoen.

Genk pakte in zijn laatste drie competitiewedstrijden slechts één punt, veel te weinig voor de landskampioen. "Met die 1 op 9 ziet het er inderdaad slecht uit maar je moet de wedstrijden eens apart bekijken. Tegen OHL en Lokeren pakten we telkens een rode kaart op een moment dat we de wedstrijd in handen hadden. Tegen Anderlecht kan je natuurlijk altijd verliezen maar ook dat was een wedstrijd waarin het heel dicht bij elkaar lag."

"We moeten nu geen excuses zoeken maar vooruitkijken. We zitten met een pak geblesseerden waardoor we niet kunnen roteren in een periode dat de wedstrijden elkaar snel opvolgen. Dat is natuurlijk een nadeel."

"Ik sta open voor een andere competitie"
Daniel Tözser

Met de titel op zak zijn de wedstrijden toch een tikkeltje moeilijker, geeft Tözser toe. "We voelen wel dat de tegenstander telkens extra gemotiveerd is als ze tegen ons spelen. Ze spelen dan toch tegen de landskampioen en meestal in een vol stadion. Wij moeten nu spelen zoals Anderlecht want tegen hen wil ook iedereen extra graag winnen."

De middenvelder ziet een transfer op het einde van dit seizoen best zitten maar hij sluit een verlengd verblijf bij Genk niet uit. "Ik ben gelukkig in Genk, het is hier ook leuk om te wonen. Ik ben nu bezig aan het laatste jaar van mijn contract. Alles kan gebeuren, ik stap open om de stap naar een andere competitie te zetten maar ik ben ook blij in Genk. We zullen wel zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties