Groep H: Hapklare brok voor Barça en Milan?

Fabian Morren
| 1 reacties
Groep H: Hapklare brok voor Barça en Milan?
Foto: © SC

Barcelona pakte in zijn eerste twee groepswedstrijden in de Champions League 4 op 6. De Catalanen hebben dus de schaapjes nog niet op het droge. Vanavond krijgt de Champions League-winnaar Viktoria Plzen over de vloer.

“Plzen speelde fantastisch tegen AC Milan”, waarschuwt Lionel Messi. “Vooral in de eerste helft was het echt sterk (Plzen ging na de rust met 2-0 de boot in, red.). We zullen spelen zoals we altijd proberen te doen, met de nadruk op veel balbezit.”

“We willen beide wedstrijden tegen Plzen winnen”, weet de Argentijnse aanvaller. “Dan zijn we geplaatst voor de volgende ronde en kunnen we ons voluit op de competitie focussen.”

AC Milan neemt het thuis op tegen BATE Borisov. De Rossoneri won afgelopen weekend in de competitie met 3-0 en lijkt weer wat vertrouwen te hebben getankt. Mits een zege is de volgende ronde al heel dichtbij.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijden?

Barcelona is favoriet. Een gokje op Plzen daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Barcelona de armen in de lucht, dan krijgt u bij 
Bwin 154,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Plzen wint u 6150 euro.

Ook Milan is favoriet. Een gokje op BATE daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Milan de armen in de lucht, dan krijgt u bij 
Bwin 174 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van BATE wint u 2550 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties