Barcelona zonder glans voorbij Granada

Tomas Taecke
| 12 reacties

Barça heeft met het kleinste verschil gewonnen bij Granada (0-1). Xavi nekte op vrijschop de thuisploeg, die met negen man van het veld stapte.

Guardiola koos ervoor enkele basisspelers rust te geven. Een sterspeler die wel binnen de lijnen stond was Xavi: met een heerlijke vrijschop in de eerste helft besliste hij de wedstrijd.

Isaac Cuenca maakte voor de Catalanen zijn debuut in de hoogste afdeling in een wedstrijd die nog ontsierd werd door rode kaarten voor thuisspelers Jaime en Benitez.

Sevilla - Santander 2-2

In een andere vooruitgeschoven wedstrijd heeft Sevilla opnieuw gelijk gespeeld. Ditmaal raakte het thuis niet voorbij voorlaatste in de stand Santander.

Manuel Del Moral bracht de Andalusiërs in de eerste helft op voorsprong, maar na de rust gaf Sevilla de partij uit handen. Nahuelpan en Bustara keerden met twee bezoekende goals op korte tijd de wedstrijd. Del Moral sleepte in de slotfase nog een mager punt uit de brand voor Sevilla.