Degraen hoopt op ommekeer in Brugge

Mathias Dumarey
| 17 reacties
Degraen hoopt op ommekeer in Brugge
Foto: © SC

Herbert Houben (foto) maakt na het kampioenenjaar bij RC Genk kennis met de andere kant van de medaille. Na de bekeruitschakeling tegen Lierse hoopt hij dat het team zich herpakt in de topper op Club Brugge.

Dirk Degraen is boos na de bekeruitschakeling tegen Lierse. "Als er geen verandering komt in onze situatie, dan wordt er in januari zeker ingegrepen. De spelers toonden woensdag te weinig karakter en ik hoop dat er in Brugge een kentering komt", brieste de technisch directeur op Sporza.

Degraen kan zich wel iets voorstellen bij de kritiek die trainer Mario Been ook al had op de groep. "De fans bleven het elftal steunen, maar de spelers reageerden niet. De trainer moet dat nu zien weg te krijgen. Ik weet niet wat er schort met het elftal", gaat Degraen verder.

Zaterdagavond trekt Genk naar Club Brugge, een ander team dat het nu even moeilijk heeft. "We zitten niet in een ideale uitgangspositie, maar de competitie is nog lang niet voorbij. Ik hoop dat we voor een kentering staan en liefst morgen al. We kunnen nog veel goedmaken en onze plaats in play-off 1 afdwingen", besluit Degraen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties