Groep K: Chadli met nodige moeite voorbij Odense

Melissa Maes

Twente had een lastige avond tegen Odense, maar de leider wist uiteindelijk toch de volle buit te pakken. Voor Fulham ging het allemaal iets makkelijker.

Twente - Odense BK (3-2)
De Nederlandse topclub kwam na ruim tien minuten op achterstand door Baye Djiby Fall. Twente kwam tien minuten voor rust op gelijke hoogte via een own goal van Daniel Høegh. Niet veel later zette Denny Landzaat de 2-1 op het scorebord.

In de tweede periode hingen de bordjes weer in evenwicht. Opnieuw via Fall. Tien minuten voor tijd werd Nacer Chadli gewisseld. Twente trok alsnog het laken naar zich toe dankzij Leroy Fer.

Fulham - Wisla Krakau (4-1)
De thuisploeg kwam al snel op voorsprong via Damien Duff. Wisla Krakau was niet afgeleid en na tien minuten spelen stond de score alweer gelijk dankzij Andraz Kirm. De Engelse club ging toch de rust in met een 2-1-voorsprong. Dat doelpunt kwam op naam van Andy Johnson te staan.

Diezelfde Johnson wist ook de derde goal van Fulham in het doel te werken. Steve Sidwell maakte de avond en zette de 4-1 op het scorebord.