Vargas: "Fans bedanken door zo snel mogelijk terug te keren"

Vargas: "Fans bedanken door zo snel mogelijk terug te keren"
Foto: © SC

Ronald Vargas kreeg vrijdag bezoek van manager Herman Van Holsbeeck. De Venezolaan bedankte op de website van Anderlecht voor alle steunbetuigingen aan zijn adres.

"Ik krijg dagelijks berichten van het bestuur, mijn ploegmaats, de trainers en alle collega's van de club", aldus Vargas. "Ik was ook bijzonder ontroerd door het t-shirt dat gedragen werd door de spelers tijdens de wedstrijden tegen Lierse SK en Sturm Graz waarop een tekst gedrukt stond die mij alle sterkte toewenst."

"Echt hartverwarmend. Ik geloof meer dan ooit in mijn terugkeer. Dit is een heel andere blessure dan de vorige. De medische staf van RSCA en de chirurg die mij geopereerd heeft, hebben zeer goed werk geleverd. Mijn familie is ook erg belangrijk voor mij. Hun hulp is van onschatbare waarde."

"Ik wil ook de supporters langs deze weg danken. Dat ze mijn naam blijven scanderen hoewel ik nog niet zo gek veel voor het eerste elftal van RSCA heb gespeeld getuigt van zeer veel respect. Ik kan al deze mensen alleen maar danken voor zoveel vriendschap en liefde door er alles aan te doen om zo snel mogelijk terug te keren. Een zaak is zeker RSC Anderlecht is een heel grote club. Zowel in goede als in slechte tijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties