Casillas 'in de clinch' met paparazzi

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Casillas 'in de clinch' met paparazzi
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Iker Casillas (foto), doelman van Real Madrid en de Spaanse nationale ploeg, is een publiek figuur in Spanje. Dat brengt veel ongemakken met zich mee, zoals opdringerige paparazzi die de beste plaatjes en verhalen willen.

Iker Casillas kan dezer dagen niet meer gewoon op straat verschijnen. Overal wordt hij aangeklampt of gevolgd door journalisten. Het spreekt voor zich dat de doelman zo'n leven helemaal zat is. De Spaanse boulevardpers vindt Casillas een interessant figuur en bovendien vormt hij een koppel met Sara Carbonero, een knappe journaliste van de Spaanse televisiezender Telecinco.

Afgelopen week was voor Casillas de maat vol. Hij kwam samen met zijn vriendin aan bij zijn huis en hij zag dat nogal wat fotografen op zo'n honderd meter van zijn huis weeral pakken kiekjes aan het maken waren. Casillas pakte vervolgens zijn gsm en begon de paparazzi zelf te filmen. Die waren wat verbaasd en 'not amused' met Casillas' actie. 

"Je bent 's werelds beste doelman, je bent beroemd en je hebt een knappe vriendin. Daarom zijn we hier" riepen de journalisten. Casillas repliceerde dat zij geld aan hem verdienen. De journalisten reageerden weer en lieten hem verstaan dat ook hij geld verdient aan hen en dat het niet verboden is om op straat te filmen." Casillas gaf de discussie dan maar op en ging naar binnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties