Real maakt brandhout van Osasuna

Real Madrid heeft zondag in de lunchwedstrijd brandhout gemaakt van Osasuna. De Koninklijke won met maar liefst 7-1. Ronaldo nam andermaal een hattrick voor zijn rekening.

Dankzij een drieklapper van Cristiano Ronaldo en twee goals van Karim Benzema heeft Real Madrid zwaar uitgehaald tegen een machteloos Osasuna. Na de uitsluiting van Satrustegui werden de bezoekers volledig in de vernieling gespeeld.

Na 23 minuten opende Ronaldo de score. Baldé ontnam Real op het halfuur even het vooruitzicht op een rustige middag met de onverwachte gelijkmaker. Vier minuten later bezorgde Pepe de hoofdstedelingen een nieuwe voorsprong en nog voor de rust besliste Higuain de wedstrijd (3-1).

In de 54ste minuut werd Osasuna tot tien man herleid en scoorde Ronaldo zijn tweede goal vanop de stip. Op het uur lapte Ronaldo een derde treffer tegen het net en zag hij hoe Benzema met twee goals de score nog verder opdreef (7-1).