Hoogstraten: "Totaal verrast door vertrek Wilmssen"

Fabian Morren
| 57 reacties
Hoogstraten: "Totaal verrast door vertrek Wilmssen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bart Wilmssen verlaat Hoogstraten en wordt dus trainer van Antwerp. Bij de Kempense derdeklasser valt het bestuur helemaal uit de lucht.

"Het bestuur van H.V.V., totaal verrast door deze compleet onverwachte wending in een tot dusver zeer succesvol seizoen, en dit tot volledige tevredenheid van alle partijen, heeft aan de heer Wilmssen te kennen gegeven dit verzoek tot vrijgave in beraad te nemen en dit voor te leggen aan een bijzondere vergadering van het bestuur op maandagavond 14 november 2011", luidt het.

"In de loop van die dag, maandag 14 november 2011, heeft de heer Wilmssen te kennen gegeven om terug te komen op zijn verzoek tot vrijgave."

"De consternatie binnen de club H.V.V. is dan ook zeer groot als heden, dinsdag 15 november 2011, door de heer Wilmssen wordt meegedeeld dat hij alsnog de club Hoogstraten V.V. wenst te verlaten om de functie van trainer bij R. Antwerp F.C. op te nemen."

Bart Wilmssen leidde Hoogstraten vorig seizoen al bijna naar de promotie. Ook nu staat de club weer in de top van derde klasse B.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties