Châtelineau verliest eerste duel UEFA Cup Futsal

Melissa Maes

Op het elitetoernooi van de UEFA Cup Futsal heeft Châtelineau zijn openingswedstrijd verloren. De Belgische landskampioen ging donderdag in Moskou met 3-2 de boot in tegen Kairat Almaty uit Kazachstan.

Châtelineau kwam in de derde minuut op voorsprong via Chaibai. Kazachstan maakte echter gelijk via André en met een doelpunt net voor en net na de rust zette Moraes de situatie helemaal recht. Vijf minuten voor tijd zette Buranello de eindstand op het scorebord.

De Belgische landskampioen speelt vrijdag zijn volgende wedstrijd tegen thuisploeg Dinamo Moskou. Zondag volgt de slotmatch op het toernooi tegen het Servische Kragujevac. Enkel de winnaar van het toernooi plaatst zich voor de Final Four.