Atletico in slotfase voorbij Levante

Thibaut Courtois heeft met Atletico Madrid de drie punten thuisgehouden tegen revelatie Levante. Pas in het slotkwartier beslisten Los Colchoneros de wedstrijd (3-2).

Atletico Madrid heeft Levante met 3-2 verslagen. Pas na zeventig minuten opende Pizzi de score voor de Madrilenen. Drie minuten later kon de thuisploeg opnieuw beginnen na de gelijkmaker van Xavi Torres. Adrian en Diego zetten Atletico vervolgens in acht minuten tijd op een veilige 3-1-voorsprong. Suarez had in de slotminuut het laatste woord (3-2), want verder dan de aansluitingstreffer kwam Levante niet meer.

Eerder zondagavond leed Sevilla voor de vijfde maal op rij puntenverlies. Ditmaal verloor het thuis van Bilbao (1-2). Navas maakte op het kwartier de vroege openingsgoal van Iraola ongedaan, maar in de slotfase besliste Marcos de wedstrijd namens de Basken.