Groep F: Plaatst Vermaelen zich met Arsenal?

Melissa Maes
| 2 reacties
Groep F: Plaatst Vermaelen zich met Arsenal?
Foto: © SC

Thomas Vermaelen neemt het woensdagavond in eigen huis op tegen Borussia Dortmund. Arsenal kan zich verzekeren van de volgende ronde. Het andere duel in Groep F gaat tussen Marseille en Olympiakos.

Het duel tussen Arsenal en Borussia Dortmund wordt voor Frank De Bleeckere zijn 47ste en meteen ook laatste internationale wedstrijd in zijn carrière. De Engelse club staat na vier speeldagen in de groepsfase aan de leiding met acht punten. De Duitse tegenstander moet zich met de helft van de punten tevreden stellen met de voorlaatste plaats.

Arsenal-trainer Arsène Wenger laat weten dat het een belangrijke avond wordt. “We willen degelijk voor de dag komen. De wil om te winnen is er en hopelijk doen we dat ook. Ik heb vertrouwen in de kwaliteit van de spelers.”

De nummer twee in Groep F met zeven punten, Marseille, neemt het op tegen Olympiakos. De Griekse club staat laatste met drie punten. De Fransen wisten begin deze maand Arsenal op een 0-0-gelijkspel te houden, verslikt het zich vanavond in Olympiakos?

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Marseille en Arsenal zijn favoriet. Een gokje op Olympiakos of Borussia Dortmund daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Marseille de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 240 euro bij een gok van 150 euro, Arsenal levert u 315 euro op. Bij winst van Olympiakos wint u 862,50 euro en bij een zege van Borussia Dortmund krijgt u 487,50 euro.

Maak de voetbalkraker Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties