Interview De Greef: "We moeten terug vanaf nul beginnen"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
De Greef: "We moeten terug vanaf nul beginnen"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Het seizoen wordt hoe langer hoe dramatischer voor Westerlo. Winnen tegen Bergen is een must, weet ook Arnaud De Greef. De verdediger laat onze redactie weten dat de sfeer in de spelersgroep nog steeds uitstekend is.

"De wedstrijd tegen Bergen is heel belangrijk, die moéten we winnen", benadrukt De Greef. Of de druk verlammend kan werken? "Wij zijn allemaal profs, we hebben goede spelers, dus stress mag geen rol spelen. Wij moeten nu terug vanaf nul beginnen."

RC Genk
Zaterdagavond ging Westerlo met 3-0 de boot in tegen RC Genk, hoewel het goed aan de wedstrijd begon. Een vroege rode kaart van Wils strooide echter roet in het eten. "Stef staat er altijd, het is jammer dat hij die kaart pakte. Met tien man dwongen we nog enkele goede kansen af en was de eerste helft best evenwichtig. Voor de match tegen Bergen moeten we die eerste helft op Genk in gedachten houden."

Goede sfeer
Westerlo trok voor de partij tegen Genk op teambuilding en dat had een positief effect. "Dat was schitterend. De ploeg is weer een echte familie. We hebben daar veel met elkaar gelachen, de sfeer zit nog altijd heel goed", besluit de rechtsachter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties