Reactie Goor: "Een ideale start voor mij"

Fabian Morren
| 14 reacties
Goor: "Een ideale start voor mij"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo boekte een 2-1-overwinning tegen Bergen. Bart Goor begon meteen aan de wedstrijd en was beslissend met twee assists. "De zege was enorm belangrijk."

"Een betere start kan niet voor mij", reageert Goor. "Naar een nieuwe club gaan en direct winnen: dat is ideaal."

"Deze zege heeft de ploeg volledig zelf tot stand gebracht. Ik heb daar een heel klein aandeel in", blijft Goor bescheiden. "Owusu is heel goed ingevallen. Als die niet loopt, kan ik die bal niet geven."

Toch is de linkspoot nog niet helemaal tevreden. "Het kan nog een stuk beter. Ik voel dat ik wedstrijdritme en snedigheid mis. Maar dat komt nog wel. Ik heb nog een weekje of twee nodig om terug op niveau te zitten."

Goor komt over van Beerschot, waar hij niet meer aan spelen toekwam. Dat denk ik niet. Ik zat het hele seizoen naast de ploeg. Ik was er duidelijk niet meer bruikbaar. "Ik denk niet dat ze nu spijt zullen hebben van mijn vertrek. Ik zat het hele seizoen naast de ploeg. Ik was er duidelijk niet meer bruikbaar."

“Ik hoop dat ik die gasten hier in Westerlo allemaal kan meetrekken. Dat moeten ze echter ook zelf doen. De overwinning was vandaag enorm belangrijk. Ik hoop dat we nu vertrokken zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties