Interview Jorgacevic tevreden: "Goede start gemaakt bij Club"

Robby Morren
Robby Morren
| 16 reacties
Jorgacevic tevreden: "Goede start gemaakt bij Club"
Foto: © SC

Bojan Jorgacevic heeft zijn debuut bij Club Brugge niet gemist. De van Gent overgekomen doelman is ook tevreden met de aanpak van coach Christoph Daum.

Jorgacevic stond tot dusver twee wedstrijden onder de lat bij Club Brugge en hield twee keer de netten schoon. In Lierse had hij, op een pegel van Maric na, niet veel werk op te knappen. "Ik heb een goede start gemaakt. Voor mij is het natuurlijk prima als ik geen doelpunten slik", laat Jorgacevic optekenen.

"De fans willen misschien attractiever voetbal maar wij moeten het slim spelen."
Bojan Jorgacevic

Club bracht onder Daum geen oogstrelend voetbal maar de doelman klinkt positief over de aanpak van zijn coach. "Het is inderdaad een nieuwe speelstijl voor Club. We spelen nu meer compact en we wachten op onze kansen. De mensen willen misschien wel attractiever voetbal zien maar wij moeten het slim spelen. We bouwen nu aan het vertrouwen."

De goalie heeft na twee weken gezien dat er heel wat kwaliteit huist bij blauw-zwart. "De kwaliteit van de spelers individueel ligt heel hoog en nu moeten we hier een goed collectief van bouwen. De coach weet heel goed waar hij naartoe wil en wat hij van elke speler apart wil."

Vadis Odjidja
Verder kwam Jorgacevic ook nog even terug op het overlijden van de stiefmoeder van Vadis Odjidja. "Ik heb mijn vader ook verloren op jonge leeftijd. Ik ben een goede vriend van Vadis en ik heb met hem gesproken, ik probeer hem te helpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties