Interview Barda: "Hele moeilijke periode voor ons"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Barda: "Hele moeilijke periode voor ons"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk zit in een zeer moeilijke periode. Niemand wil het woord crisis in de mond nemen maar de stemming na afloop van de nederlaag tegen Beerschot lag beneden het vriespunt.

We troffen Elyaniv Barda zoals we hem nog niet hadden gezien, hij was bijzonder stil en zat zichtbaar diep. "Dit is een hele grote teleurstelling. Het is een moeilijke periode voor de spelers,  voor de hele club. We hebben op het veld niet kunnen brengen wat men van ons verwacht", realiseerde Barda zich.

De Israëliër benadrukte dat iedereen zich op het veld voluit geeft. "Iedereen wil wel maar het loopt momenteel gewoonweg niet. Het was heel stil in de kleedkamer."

Alles komt samen
Genk heeft het ganse seizoen al af te rekenen met blessureleed bij enkele belangrijke spelers. "Er komen heel veel dingen samen maar we mogen geen excuses zoeken. We moeten hier als team uit geraken. Wat we nodig hebben is een overwinning."

Bayer Leverkusen
Dinsdag wacht Genk alweer een nieuwe en aartsmoeilijke opdracht tegen Bayer Leverkusen. We wilden Barda vragen wat hij van die wedstrijd verwacht maar de ontgoocheling was te groot om daar aan te denken. "Mijn hoofd staat daar nu niet naar, daar kan ik nu niet op antwoorden", zei hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties