Dalglish wil bescherming voor 'duikende' Suarez

Tomas Taecke
| 14 reacties
Dalglish wil bescherming voor 'duikende' Suarez
Foto: © SC

Tijdens Fulham-Liverpool werd Luis Suarez andermaal zwaar op de korrel genomen door de Londense fans. Liverpool-coach Dalglish wil dat er wordt opgetreden tegen de spreekkoren waarvan de Uruguayaan het slachtoffer is.

Luis Suarez vroeg maandagavond meermaals om een strafschop en werd daarop flink aangepakt door de Fulham-fans. De Uruguayaanse ster repliceerde met een uitgestoken middenvinger, waardoor de gemoederen nog meer oplaaiden.

Kenny Dalglish is het beu dat zijn speler omwille van vermeende schwalbes week na week uitgejouwd wordt door de fans van de tegenpartij.

"Als jullie journalisten dezelfde verwijten in de kranten schrijven, wacht er jullie ook een fikse boete", gaf Dalglish aan na afloop van de nederlaag in Fulham.

"We willen Luis behoeden voor al dat kwaad en hopen dat er eindelijk eens wordt opgetreden", neemt Dalglish zijn spits in bescherming.

"Er moet niet getwijfeld worden aan de integriteit van Suarez", voegde hij er ten slotte aan toe. "Luis kan elke avond in de spiegel kijken en met een gerust gemoed gaan slapen".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties