Groep B: Alles kan nog voor Hazard

Melissa Maes
| 6 reacties
Groep B: Alles kan nog voor Hazard
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In groep B is Internazionale al zeker groepsleider. De Italianen zullen het thuis opnemen tegen CSKA Moskou. De Russen maken net als Trabzonspor en Lille nog kans op de tweede plek.

In groep B wordt het nog bijzonder spannend voor onze landgenoot Eden Hazard. Als Lille de thuismatch tegen Trabzonspor wint, dan plaatst de Franse landskampioen zich alsnog voor de knockout-fase van de Champions League.

CSKA Moskou moet het beter doen dan Lille als het zich bij de laatste zestien wil voegen. Inter staat eerste met tien punten, Trabzonspor volgt met zes punten. CSKA Moskou en Lille hebben allebei vijf punten, maar Lille wist met 0-2 te winnen van de Russen en speelde op verplaatsing 2-2-gelijk.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Internazionale en Lille zijn favoriet. Een gokje op CSKA Moskou of Trabzonspor daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Inter de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 375 euro bij een gok van 150 euro, voor Lille is dat 216 euro. Bij winst van CSKA wint u 405 euro en een zege van Trabzonspor levert u 1087,50 euro op. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties