Reactie Kujovic: "Ook Coosemans heeft zijn aandeel in dit succes"

Tomas Taecke
| 4 reacties
Kujovic: "Ook Coosemans heeft zijn aandeel in dit succes"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vladan Kujovic schudde enkele knappe reddingen uit zijn mouw en had zijn net als in Birmingham en Maribor een groot aandeel in het succes van blauw-zwart. "Eerst genieten, dan pas aan zondag denken", zei de doelman na afloop.

Tomas Taecke en Melissa Maes in Brugge

Doordat Jorgacevic niet speelgerechtigd was en Coosemans door Daum een rij naar achter werd geschoven, stond Vladan Kujovic tegen Braga opnieuw onder de lat. De Brugse doelman hield zijn ploeg in de eerste helft recht toen Helder alleen voor hem verscheen en pakte ook na de kampwissel uit met enkele puike reddingen.

"Het was lang geleden dat ik nog zo zenuwachtig was tijdens een wedstrijd", zei Kujovic na afloop van de kwalificatie. "Ik ben blij met mijn prestatie maar denk vooral aan het ploegbelang. Dit is heel goed voor het vertrouwen, de toekomst en zoveel meer".

"We hadden wat geluk met die vroege uitsluiting", was de doelman eerlijk. "Daarna konden we vrij voetballen, enkel in het slotkwartier kwamen we een klein beetje onder druk te staan. Dat bracht wat nervositeit met zich mee".

"We hebben een punt gepakt, jammer genoeg kon ik de nul niet houden. Zo erg is dat nu ook weer niet, heel de ploeg heeft gevochten om deze kwalificatie veilig te stellen".

"Ik speelde de laatste drie wedstrijden in de poule, maar daarvoor heeft Colin het uitstekend gedaan. Ik wil hem feliciteren en besef dat ook hij een groot aandeel in dit succes heeft", was Kujovic collegiaal.

"Over de volgende wedstrijd wil ik even niet nadenken. Deze groep verdient te overwinteren, we mogen nu even genieten. Wie ik wil ontmoeten in de volgende ronde? Niets is eenvoudig, natuurlijk is Manchester City of United nog een pak beter dan de andere topploegen die we kunnen treffen", aldus Vladan Kujovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties