Interview Sarr reageert: "Ik wil geen polemiek"

Robby Morren
Robby Morren
| 17 reacties
Sarr reageert: "Ik wil geen polemiek"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Mohamed Sarr heeft voor opschudding gezorgd door te zeggen dat hij speelkansen wil of Genk anders wil verlaten. Been reageerde geprikkeld op die uitspraak. Sarr benadrukt nu dat hij geen polemiek wil.

Robby Morren in Genk

Het had zondag heel mooi kunnen zijn voor Mohamed Sarr: met zijn nieuwe club Racing Genk terugkeren naar Standard, de club waar hij zeer succesvol was tot 2010. Maar de Senegalese verdediger krijgt maar geen speelkansen van trainer Mario Been en liet daarom eerder deze week optekenen dat hij wil voetballen of wil vertrekken in januari.

Been reageerde geprikkeld door te stellen dat Sarr nog steeds een fysieke achterstand heeft en onderaan zijn lijst van verdedigers staat. "Ik ben eerlijk maar ik wil geen polemiek starten", liet Sarr ons optekenen.

"Ik heb op dit moment toch wel een probleem bij Genk, ik ben wat geblokkeerd. We zullen zien of ik hier in de toekomst nog kan voetballen maar als dat zo zou zijn, dan is dat met plezier", vertelt de Senegalees.

Standard
Of ik nog vaak terugdenk aan mijn periode bij Standard? "Ach, niets is voor eeuwig. Die periode bij Standard is afgesloten, ik leef niet in het verleden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties